Duhovna obnova u Ciboni - Isus na brucošijadi

isus na brucošijadi

Dragi mladi, 

u subotu i nedjelju 28. i 29. listopada 2017. godine održat će se duhovna obnova za srednjoškolce, studente i mlade u Ciboni pod nazivom "Isus na brucošijadi". Duhovnu obnovu voditi će tri svećenika - pater Ivan Ike Mandurić, studentski kapelan, don Damir stojić, studentski kapelan, i velečasni Ivan Valentić, povjerenik za Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije.

Kroz zanimljive kateheze svećenici će mladima pokušati približiti duhovni sadržaj koji im nudi Zagreb kako bi svoje mjesto našli u postojećim zajednicama i pokretima mladih koje već djeluju na području Nadbiskupije. Za glazbeni program zaduženi su Petar Buljan, Alan Hržica te Nadbiskupijski zbor mladih.

Središte Duhovne obnove bit će dvije svete mise, jedna u subotu i jedna u nedjelju, te klanjanje u subotu, a subotnja večer završit će koncertom. Oba dana mladi će imati priliku za ispovijed i razgovor sa svećenikom.

Ulaznice za Duhovnu obnovu su besplatne, biti će u formi narukvice te će se dijeliti na tri lokacije u Zagrebu (Ured za Pastoral mladih u Branjugovoj 1, SKAC u Palmotićevoj 31, Župa Sveta Mati Slobode, u Ulici don Petra Šimića 1). Točno vrijeme početka podjele narukvica biti će uskoro objavljeno.

Za sve detalje pratite Facebook event "Isus na brucošijadi".

Vidimo se u Ciboni!

Objavljeno: 13. 10. 2017. u kategoriji