Budi domaćin mladima na SHKM-u!

Budi domaćin mladima na SHKM-u!

Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM) održava se 9. i 10. svibnja u Zagrebu i Zagrebačkoj nadbiskupiji. Na Susret dolaze mladi iz Hrvatske i inozemstva, stoga pozivamo sve vjernike da se uključe u organizaciju SHKM-a primanjem mladih u svoje domove.

Zainteresirani mogu sve informacije dobiti u svojim župama ili poslati upit na e-mail adresu shkm2020@zg-nadbiskupija.hr te nazvati na broj 01/4894 866.

Prijaviti se možete ispunjavnjem Obrasca za domaćine mladima, kojeg predajete u svoj župni ured. Prijave za domaćinstvo otvorene su do 31. siječnja.

Obrazac za domaćine mladima možete preuzeti OVDJE

Braćo i sestre, s posebnom vas gorljivošću pozivam da otvorite svoje domove i prihvatite mlade koji će tom prigodom doći u našu Nadbiskupiju. Razna nam prijašnja organizacijska iskustva govore da je najljepše kad su mladi smješteni po obiteljima. Time se očituje puno više od davanja smještaja. Susreti u obitelji, premda bili i kratki, omogućuju upoznavanje, zajedništvo, ostavljaju tragove koji se nerijetko pretvore u nove životne putove. Time se i župne zajednice u kojima su mladi primljeni obnavljaju i učvršćuju; zaživi posebnost povezivanja s ostalim mjesnim Crkvama i vjernicima“. iz Božićnog pisma kardinala Josipa Bozanića

Na sljedećem linku nalazi se tablica koju župnik ili župni volonter ispunjava nakon prikupljanja svih prijava i šalje na shkm2020@zg-nadbiskupija.hr.

ŽUPNA PRIJAVNICA DOMAĆINA: http://bit.ly/SHKM2020_zupna_prijavnica_domacina

Objavljeno: 13. 01. 2020. u kategoriji