72 sata bez kompromisa

7s222

Dragi mladi,

pozivamo Vas na sudjelovanje u najvećem volonterskom projektu za mlade u Hrvatskoj ''72 sata bez kompromisa'' kojeg u Zagrebu organizira Studentski katolički centar Palma.

Projekt ''72 sata bez kompromisa'' se provodi u deset zemalja Europe. U Hrvatskoj će se održati peti put od 18. do 21. listopada i to u deset hrvatskih gradova, a okupit će 2500 mladih volontera, od čega gotovo 1000 mladih u Zagrebu.

Pripremaju se SOCIJALNE, RADNE I EKOLOŠKE akcije. Posjećivat će se različite ranjive skupine društva, djeca vrtićke i rane školske dobi, družiti se s njima kroz zabavne, kreativne i edukativne radionice, izlete. Uređivat će se prostori pojedinaca i ustanova u potrebi i tako im omogućiti primjereniji prostori za rad i kvalitetniji uvjeti života. Sudjelovat će se i u raznim drugim aktivnostima u suradnji sa svima koji prepoznaju vrijednost besplatnog i beskompromisnog rada.

Budi i TI dio ovog volonterskog vala u Zagrebu koji će preplaviti Hrvatsku dobrim djelima i pozitivnim duhom!

Daruj svoja 72 sata BEZ KOMPROMISA za Hrvatsku PUNU DOBRIH DJELA.

Stavi sebe, svoje sposobnosti, vještine i vrijeme na raspolaganje u ovogodišnjoj volonterskoj avanturi ''72 sata bez kompromisa''!

Prijavi se na stranici www.72sata.hr!

Udruženim talentima, snagom i nesebičnim davanjem možemo promijeniti Hrvatsku.

U prilogu vam dostavljamo više informacija o projektu, a kako je sve izgledalo prošle godine saznajte  u videu na linku. Sve novosti pratite i na Facebooku i Instagramu ''72 sata bez kompromisa''.

Za sva dodatna pitanja o projektu i uključivanju u njega možete se javiti na mail dora.zadro@72sata.hr ili 095 576 9941.

Objavljeno: 24. 09. 2018. u kategoriji