Kriteriji za stipendije za ak. god. 2013./2014.

Održana sjednica Fonda "Mladi za mlade"

Kako bi se utvrdili novi kriteriji za dodjelu stipendija fonda „Mladi za mlade“ za akademsku godinu 2013./2014., u ponedjeljak, 21. listopada održana je sjednica Vijeća Fonda. Uvidom u sredstva kojima Fond raspolaže, odlučeno je da se ove akademske godine dodijele četiri studentske stipendije što je veliki korak naprijed i znak da Fond svakim danom raste zahvaljujući velikodušnosti mladih Zagrebačke nadbiskupije.

Osnovni kriterij za dodjelu stipendija i ove će godine biti socijalni status studenata, a osoba koja nema roditelje ili ima samo skrbnika imat će prednost na natječaju. Službeno će tekst natječaja, kao i sama prijavnica, biti objavljeni na mrežnoj stranici Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije u ponedjeljak, 28. listopada.

U Vijeću Fonda došlo je do manjih promjena – kao predstavnica studenata u Vijeću imenovana je Danijela Tomić, tajnica Odjela za studente u Uredu za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, a nova blagajnica Fonda je Anamarija Vukošić, predstavnica mladih Karlovačko-goričkog arhiđakonata.

Autor: Elizabeta Mikulić

Objavljeno: 22. 10. 2013. u kategoriji Vijesti