Devetnica na Kamenitim vratima za uspjeh referenduma

Lokacija: Kamenita vrata
Datum i vrijeme: 28.11.2013 20:00:00

Molitvena mreža mladih za obitelj upućuje poziv svim vjernicima!

U petak 22.11. počinjemo s molitvom devetnice i postom, a završavamo u subotu 30.11. i pozivamo te da nam se pridružiš! Molit će se u svim gradovima Hrvatske, a na području Zagrebačke nadbiskupije molitvu organiziramo na Kamenitim vratima, svakog dana u 20 sati. Potrebna je žarka molitva… žarka molitva omogućuje Isusu da čini čudesa. Krist nas poziva na hrabrost u molitvi!

DEVETNICA BLAŽENOJ DJEVICI MARIJI ZA USPJEH REFERENDUMA

Tijekom devetnice svaki dan se moli za oslobođenje od pojedinog ‘’čvora’’ koji guši naš narod. Nakon početne molitve za pojedini dan izmoli se krunica u zajedništvu obitelji, prijateljima, u župi ili molitvenoj zajednici...

Ovu molitvu “Gospi koja razvezuje čvorove” običavao je moliti i papa Franjo, predavajući u Gospine ruke sve poteškoće i ‘’čvorove’’ kako bi ih ona svojim posredovanjem razvezala.

Zaziv Duhu Svetom...

Slijedi molitva Gospine krunice...

7. dan – četvrtak, 28. studenoga - čvor korupcije
Blažena Djevice Marijo, Ti koja si Ogledalo pravde, danas te molimo da nas oslobodiš čvora korupcije koji guši naše društvo. Daj nam snage da odbacimo duh nepoštivanja zakona i pristajanja na kompromise!


Natrag
Održimo živim plamen vjere kroz molitvu i sakramente: nemojmo zaboraviti Boga. papa Franjo
Jednoga dana učiteljica je učenicima zadala zadatak da napišu sastavak koji će sadržavati riječ "ananas". Jurica je napisao: "Naša seka je od tete dobila veliku čokoladu i kutiju keksa. Sve to sama je pojela A NA NAS nije ni pomislila!"
U ljudskom životu sadašnjost je uvijek najvažniji čas; uvijek je najvažniji onaj čovjek koji upravo pred tobom stoji, a najpotrebnije djelo uvijek je ljubav. L. N. Tolstoj
       
Copyright Povjerenstvo za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije 2011. Design and development by Endora